Dienoraštis

Balta

1960

Pagaliau baigėsi galbūt prabangiausias konkursas veltinio istorijoje. 3 fotosesijos nuo Astos Rudak. Gražių darbelių daug, viena laimė, jog pareiga išrinkti laiminguosius atiteko pačiai konkurso autor..  Daugiau..

Ilgas rankdarbis

16120

Vėlėme, vėrėme, mezgėme, rezgėme ir štai.. ilgiausi rankdarbiai. Su tuo visas (-us) ir sveikinu :) O dabar arčiau reikalo.. Taigi, konkurso nugalėtoja yra, yra konkurso nugalėtoja, nugalėtoja yra konk..  Daugiau..

Vieno darbelio istorija

1160

Nesudetingai sugalvotas konkursas, pasirodė esantis ganėtinai nelengvas.. Mintis buvo išgauti darbelio kūrimo istoriją, galbūt pradinį ir pakeistą darbelį, galbūt numestą ir atgimusį. Tikriausiai konk..  Daugiau..

Kalėdų karštinė II

17120

Sveiki, švenčių mylėtojai, sulaukėme Kalėdų, naujo saulės ciklo mūsų padangėje, diena pradėjo ilgėti, nuotaika gerėti. Baigėsi dar vienas konkursas "Kalėdų karštinė II", pats laikas susumuoti rezulta..  Daugiau..

Proto miegas

1360

"Proto miegas gimdo pabaisą... ". Kas jums ateina į galvą kai perskaitote šį pavadinimą? Minčių daug, darbelių konkurse 8, sveikiname visus autorius realizavusius savo fantazijas realiai. Ne pati le..  Daugiau..

Hello Vynas

1230

Baigėsi konkursas "Hello vynas", ne pats gausiausias, tačiau konkursas ir vis dėlto baigėsi :) 12 simpatiškų darbelių, visi daugiau mažiau teisingai atspindėjo temą. Šį kartą išspręskime nugalėtojų ..  Daugiau..

Mano daina

1950

Štai ir prisidainavom. Konkursas "Mano daina" sulaukė 47 simpatiškų darbelių. Autoriai triūsė, netingėjo, o dabar prizus dalintis laikas atėjo. Kaip visada, paskelbti nugalėtojus yra sudėtingiausias ..  Daugiau..

Saulės zuikutis

1740

Baigėsi konkursas "Saulės zuikutis". Kiek atsimenu, šis - tikriausiai vienas iš sudėtingiausių :) Kas gi tas saulės zuikutis? Žinoma, jūsų kūrybinės sielos pateikė mano apmąstymams tikrai nemažai rank..  Daugiau..

Vaivorykštės spalvos

2560

Susumuokime visus už ir prieš bei išrinkime nugalėtoją konkurse "Vaivorykštės spalvos". Labai sunku nuspręsti, kai gražių darbelių daug, o pagrindinis prizas - vienas. Po ilgų svarstymų, skaičiavimų,..  Daugiau..

Mano kruopštumas

1770

Baigėsi konkursas, kuriame visi turėjote progą pademonstruoti savo kruopštumą. Jo pabaiga netikėtai sutapo su Velykomis, taigi su šia švente visas (-us) ir sveikinu. Kaip tokiu gražiu pavasario moment..  Daugiau..

Išskirtinis dabelis

000

Fotosesijas su Asta Rudak laimėjo darbeliai: Fejune "Vakarinė lempa" - 3 val. fotosesija Lana "Sakurų žydėjimas" - 1 val. fotosesija darbams Olmenta "Kiškutė Ofelija" - 1 val. fotosesija darbams ..  Daugiau..

Vėl Kalėdos

000

Trys karaliai, baigiasi šventės, baigiasi šventinis konkursas, reikia atsiskaityti su visais ir nupuošti eglutes. 81 Kalėdinis darbelis.. reikėjo nemažai pamąstyti renkant nugalėtojus. Teko žiūrėti ir..  Daugiau..

Mano lėlės

000

Visada sunku būti tuo, kas paskelbia rezultatus, nes kiekvienas darbas savaip gražus, kiekvienas unikalus ir padarytas įdedant dalelę širdies. Šį kartą pasirinktas paprastesnis kelias.. vertinama buv..  Daugiau..

Į mokyklėlę

000

Jau prabėgo visas mokslo metų mėnuo ir pasibaigė konkursas skirtas mokyklos temai. Liko suvesti rezultatus ir paskelbti nugalėtojus. Svarbu paminėti, jog gražių ir gerų darbelių buvo daugiau nei prizi..  Daugiau..

Myliu veltinis.lt

000

Labai malonus konkursas veltinis.lt svetainei. Dalyvių nebuvo daug, bet meilė tryško per kraštus, sunkėsi per plyšelius, meilės kvapas sklido per kompiuterio ekraną. Tikriausiai reikės konkursą kartot..  Daugiau..

Vasaros žiedas

000

Šiame konkurse tikriausia dalyvavo daugiausia darbų, todėl komisija turėjo daug vargo išrinkti geriausius iš geriausių. Nuomonių buvo įvairių, rankdarbiai labai skirtingi, jų kiekis didelis. Po ilgų d..  Daugiau..

Dirbinys "Pokštas"

000

Gaila, tačiau nugalėtojas turi būti vienas. Vienbalsiai juo išrinktas Sniegenos darbelis "HDF :) (HappyDesertFork)". Valio :) Sniegena30 d. auksinės narystės Na ir žinoma koks konkursas be paguodo..  Daugiau..

Mano meilė

000

Meilė, meilė.. jausmai, prisipažinimai, santykiai.. valentinas, valentas, valentingumas, voliotis.. Štai ir baigėsi visų laukta šv. Valentino diena. Prekybininkai pardavė daug mielų niekučių, tuos nie..  Daugiau..

Kalėdų karštinė

000

Veltinis.lt sveikina visas ir visus su šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais. Kaip malonu, jog konkursas sulaukė daug dėmesio ir kaip niekad daug darbelių, visi buvo pastebėti, peržiūrėti ir įvertinti. ..  Daugiau..

Seksualiausias rankdarbis

000

Užsitęsė konkursas, niekaip negalėjom išrinkti nugalėtojų, balsai pasiskirstė labai panašiai. Galiausiai seksualiausiais rankdarbiais pripažinti: Seksualumo viršūnė Giedree50 d. auksinės narys..  Daugiau..

Kitoks požiūris

010

Konkursas pasitaikė kaip reta nelengvas, tik 35 darbai. Malonu, jog atsirado dvasia stiprių moterų, kurios nepabūgo iššūkio ir rado savyje fantazijos kitokiam požiūriui į rankdarbius. Taigi, rezultat..  Daugiau..

Rankos darbininkės

000

Nelengva iš 64 darbščių rankų porų išrinkti pačias, pačias pačiausias.. Po ilgų svarstymų, skaičiavimų, balsavimų buvo išrinkta po 3 darbus kiekvienai iš trijų kategorijų. Kai kurie atsiuntė po kelis ..  Daugiau..

Antikrizinis planas

000

Sulaukėme daug gražių ir originalių krizės sprendimo būdų. Neveltui pasitikėjome Jūsų sumanumu ir vaizduote. Ačiū visiems dalyvavusiems. Deja, šį kartą rimtas nugalėtojas gali būti tik vienas, tačiau..  Daugiau..

Rankdarbių velykos

000

Rinkome, rinkome, rinkome, rinkome, rinkome... ir išrinkome. Oi kaip sunku, oi kaip sudėtinga iš tokios gausybės darbelių išskirti "-iausius". Ir dalyvių skaičius, ir darbų gausa, ir šventinės dienos,..  Daugiau..

Mano darbas ir aš

000

Su kovo 8, mielos moterys, didelis internetinis bučkis Jums visoms. Tokią moterišką dieną pats sunkiausias dalykas yra skelbti konkurso rezultatus, nes kiek bebūtų prizinių vietų, jų visvien negana. T..  Daugiau..

Valentingumas

000

Dalyvių skaičius pranoko mūsų lūkesčius, todėl nutarėme darbus skirstyti į kelias kategorijas. Nors kai kurios autorės įdėjo po kelis prizo vertus dirbinius, tačiau visuotinės meilės ir draugiškumo va..  Daugiau..